Logga in

Logga in formulär

Ange ditt användarnamn. Ange ditt lösenord. Glömt ditt lösenord?

Nu erbjuder vi nya tjänster för domsbevakning inom specifika rättsområden. De senaste bevakar mark- och miljörätt, jakt- och fiskejuridik, begravnings- och samfundsjuridik och spel och lotterijuridik. Även tjänster med domar som avgörs med stöd av LEK, PUL, offentlighet- och sekretesslagen och språklagen lanseras nu.

– I dag är det inte mängden information som är avgörande. Att kunna välja att ha tillgång till precis så lite eller så mycket information som du har behov av borde istället vara det mest relevanta.

Med våra informationstjänster kan du välja mellan att ta del av alla domar eller enbart de domar som har betydelse för dig och ditt arbete.

Vi flyttar rättsinformationen närmare dig som användare.

I våra tjänster är det enkelt att hämta den information som du är intresserad av direkt ur domarna. Information som exempelvis kan användas vid rättsutredningar, som vägledning inför beslut, grund för nyheter mm.

För dig som har behov av alla domstolsavgöranden i ditt arbete, öppnar en heltäckande informationstjänst med domar upp för helt nya möjligheter för utvärdering, uppföljning och statistik, säger Kim Lundgren, utvecklingschef på JP Infonet.

Läs mer om JP Rättsfallsnet här

Publicerad 2 jul 2013