Logga in

Glömt ditt lösenord?

Ny hemsida för JP Infonets utbildningsverksamhet

Nu lanserar vi en ny hemsida för vår utbildningsverksamhet. För oss är tillgänglighet, ständig ak-tualitet och sökbarhet viktigt och därför satsar vi på att utveckla vår hemsida ytterligare.

Vår nya hemsida hittar du som vanligt på www.jputbildning.se, men även under www.jpinfonet.se/utbildningar. Sidan har fått ett nytt utseende, tydligare översikt och nya sökfunktioner.  I vår kurskalender har vi installerat Googles kraftfulla sökmotor, så att du snabbt hittar rätt utbildning för just dig. Ett fritextsök fångar upp varje ord i kursbeskrivningen och ger dig relevanta sökträffar, oavsett om du är intresserad av personlig assistans, skolans digitala värld, tillämpningen av  natura 2000 eller myndighetsutövning. Du kan även filtrera kurserna på rättsområde, ort och månad.

Vi har en vision – att juridik ska göras tillgänglig för de aktörer i samhället som har ett behov av att förstå den.  Med JP Infonets utbildningar får du kvalitativ fortbildning som ökar din kompetens och gör dig tryggare i ditt beslutsfattande. Vi erbjuder utbildningar inom arbetsrätt, fastighets- och entreprenadrätt, miljörätt, skoljuridik, socialrätt, upphandlingsjuridik och annan offentlig rätt, både öppna kurser och skräddarsydda utbildningar.

Publicerad 7 maj 2014