Logga in

Logga in formulär

Ange ditt användarnamn. Ange ditt lösenord. Glömt ditt lösenord?

JP Infonet får ny marknads- och försäljningschef

Kajsa Palmberg tillträdde under september månad som ny marknads- och försäljningschef på JP Infonet. Kajsa har tidigare arbetat för stora internationella IT-företag i olika ledande roller med kundnöjdhet som högsta fokus.

 

– Det känns oerhört inspirerande att jobba i ett företag vars tjänster så tydligt hjälper så många kunder i deras dagliga arbete. Alla medarbetare brinner för att hela tiden söka nya vägar att stödja våra kunder i deras verksamhet, säger Kajsa.

Kajsa kommer senast från Hewlett-Packard där hon jobbade som chef inom Application and Business Services för den nordiska marknaden. I den rollen ansvarade hon bland annat för affärsområdets leveransansvariga resurser, strategiska initiativ och var medlem i svenska ledningsgruppen för HP Enterprise Services. I hennes roll som marknads- och försäljningschef kommer hon ha stort fokus på kundnöjdhet men även arbeta för att nå ut till nya målgrupper där företagets tjänster skulle ha stor och positiv inverkan.

– Hela företagets verksamhet expanderar nu kraftigt och för att möta den ökade efterfrågan på våra tjänster förstärker vi nu vår ledningsorganisation. Kajsas erfarenhet och kunskap kommer att vara mycket värdefull för vår fortsatta expansion, säger Jörgen Palmberg, VD på JP Infonet.

Publicerad 10 okt 2014