Logga in

Glömt ditt lösenord?

JP Infonet – Worldwide Provider of Swedish legal information

JP Infonet levererar portallösning för skiljedomar till Stockholms Handelskammares Skiljedomsinstitut.

I går eftermiddag visades Stockholms Handelskammares Skiljedomsinstituts nya webbportal, Swedish Arbitration Portal, för en exklusivt inbjuden skara som också fick möjlighet att testa portalen. I portalen publiceras utvalda svenska domar som rör skiljeförfarande i engelsk översättning.

- Det som började som en idé har nu blivit verklighet och det är spännande att kunna öppna upp den här portalen som vi hoppas ska stärka Sveriges roll i internationell tvistelösning, säger Annette Magnusson, generalsekreterare Stockholms Handelskammares Skiljedomsinstitut.

Idag lanseras portalen publikt och därmed blir svensk praxis enkelt tillgänglig för en internationell målgrupp. Portalen innehåller idag ca 40 domar och innehållet uppdateras kontinuerligt med nya domar. Det finns även ett urval av äldre viktiga domar och allt är sökbart i fulltext och kategoriserat.
Swedish Arbitration Portal finns nu tillgänglig via SCCs hemsida.

Portalen är ett exempel på hur JP Infonet skräddarsyr juridiska informationslösningar åt kunder. Portalen är på engelska och använder Google som sökmotor.

Vill du veta mer om hur JP Infonet kan hjälpa till med att skapa webblösningar för juridisk information, kontakta utvecklingschef Kim Lundgren 070-7546444, kim.lundgren@jpinfonet.se.

Publicerad 10 maj 2012