Tjänsten som samlar och bevakar all juridik inom kemikalieområdet.

JP Kemikalienet är en ny tjänst från JP Infonet som är nischad inom kemikalieområdet. Tjänsten är ett arbetsverktyg som ger vägledning och stöd till dig som exempelvis arbetar på ett kemikalieföretag, är miljöchef, miljösamordnare, kemist eller jurist.

Med tjänsten får du en heltäckande bevakning av allt nytt på rättsområdet men också en databas där allt material sparas och är fullt sökbart med en kraftfull sökmotor. Här hittar du bland annat domar och beslut, vägledande dokument och lagstiftning som rör tillståndsprövningar, tillsyn, miljöbrott, farligt gods, avfall, kemikalieproduktion med mera. Tjänsten bevakar både svensk rätt samt hela EU-rätten.

JP Infonets jurister och experter guidar och vägleder dig även genom kemikalieområdet. Med hjälp av domsreferat och djupgående analyser får du hjälp i både handläggning och beslutsfattande. 

Allt material i tjänsten kan sparas och bearbetas med hjälp av ett utredningsverktyg. Du håller dig alltid à jour genom våra nyhetsbrev och vill du bevaka specifika frågor, domar eller liknande gör du det enkelt genom att skräddarsy en egen sökordsbevakning.