Uppdateringar - Mark och miljö.png

Med den här uppdateringskursen kan ni på ett snabbt och enkelt sätt förse hela er verksamhet med grundläggande information gällande ny lagstiftning och viktiga nya domar och beslut. Kursen uppdateras fyra gånger per år och innehåller filmklipp med genomgångar av de viktigaste ändringarna på mark- och miljöområdet.

Kika på ett smakprov från den senaste uppdateringen!

Våra jurister tar upp aktuella frågor inom miljörätt, samhällsbyggnad och fastighetsrätt

Abonnemangstjänsten fungerar utmärkt som ett verksamhetsstöd och ger er möjlighet att underlätta för alla medarbetare att ta till sig den viktigaste informationen på ett enkelt sätt. Alla användare får egna inloggningsuppgifter och kan själv välja när och var de vill ta del av kursen. Det här är ett effektivt sätt att se till att hela verksamheten är uppdaterad på den information som den behöver ha kännedom om. 

E-learning på dina villkor

Kursens omfattning
4 kursuppdateringar per år, varje uppdatering är ca 25-50 min. Du får även extramaterial som de domar och beslut kursen hänvisar till.

Kontakta oss
Vill du veta mer om kursen eller är ni intresserade av ett abonnemang? Maila oss på webbkurser@jpinfonet.se. Ange i mailet vilken webbkurs du är intresserad av.