Behöver du hålla koll på lagar och regler inom arbetsmiljö- och arbetsrättsområdet? Då är vår uppdateringskurs JP Webbkurs–Arbetsliv ett smidigt och lättillgängligt alternativ!

Titta på ett smakprov från den senaste uppdateringen!

I JP Webbkurs–Arbetsliv samlar vi den viktigaste nya lagstiftningen och nya domar och beslut löpande. Genom filmklipp och relaterat material går vi igenom de viktigaste nyheterna på arbetsmiljö- och arbetsrättsområdet. Fyra gånger om året kommer en ny uppdatering som sammanfattar nyheterna sedan sist, men som också blickar framåt. 

Tjänsten fungerar även utmärkt som ett verksamhetsstöd och underlättar för alla medarbetare att ta till sig viktig information på ett enkelt sätt. Varje användare får egna inloggningsuppgifter och kan själv välja när och var de vill ta del av kursen.


E-learning på dina villkor


Kursens omfattning
Kursen uppdateras fyra gånger per år och varje uppdatering är ca 20 minuter. Du får även tillgång till samtliga lagar, domar och beslut som kursen hänvisar till.

Kontakta oss
Vill du veta mer om kursen eller är ni intresserade av ett abonnemang? Maila oss på webbkurser@jpinfonet.se. Ange i mailet vilken webbkurs du är intresserad av.