Välkommen till JP Juristutbildningar

Vi på JP Utbildning har länge erbjudit kurser för advokater och jurister. Här under JP Juristutbildningar har vi valt att samla de kurser som särskilt riktar sig till dig som är verksam jurist eller advokat. 

Oavsett om du behöver utökade kunskaper inom ett rättsområde eller en uppdatering på de senaste lagändringarna, har vi utbildningar som passar dig. Vår vision är att erbjuda aktuella kurser med maximal kundnytta till högsta kvalitet!

Våra kurser uppfyller advokatsamfundets krav på professionell vidareutbildning och har du abonnemang på någon av våra informationstjänster, eller har du tidigare gått på kurs hos oss, får du ta del av vår förmånliga kundrabatt.

Nya kurser:

Nya kurser:

Marknadsrätt och kommunikationsjuridik
16-17 mars 2017, Stockholm

Uppsägning occh avsked av personliga skäl

Uppsägning occh avsked av personliga skäl

Arbetar du med arbetsmiljörätt och behöver uppdatera dig i frågor som rör misskötsamhet, lojalitet, kompetensbrister, sjukdom inklusive alkoholsjukdom, samt brottslighet inom och utom tjänsten. Då vill vi rekommendera dig vår kurs  Uppsägning och avskedande av personliga skäl, 8 februari med föreläsaren Ulrika Runelöv.

TomTomas Ve

Miljörättens grunder med Stefan Rubenson

Miljörättens grunder med Stefan Rubenson

Stefan Rubenson har lång erfarenhet med miljörättsfrågor och har tidigare erfarenhet som bl.a chef för Miljödepartementets rättsenhet och ansvarig för lagstiftningsarbetet om miljöbalken. Den 10 maj 2017 är han aktuell med kursen Miljörättens grunder och regleringar där han delar med sig av sina kunskap och erfarenhet inom området.

Våra kursdeltagare har ordet

Våra kursdeltagare har ordet

Plan- och bygglagen i praktiken nytt tillfälle 3 maj 2017

"Jättebra, tydligt material, lätt presenterat och bra exempel!"

 

Kontakt

Har du några frågor eller funderingar, eller vill du veta mer om våra utbildningar, då är du varmt välkommen att kontakta oss! Du når oss på e-post utbildningar@jpinfonet.se eller telefon + 46 8 120 99 000. 

Ove Andreassen
Utbildningsansvarig
+ 46 8 462 65 63
ove.andreassen@jpinfonet.se

 

Hanna Landis
Projektör, administratör
+ 46 8 120 99 002
hanna.landis@jpinfonet.se

 

Kim Arneson
Projektör, administratör
+ 46 8 120 99 003
kim.arneson@jpinfonet.se