Användarutbildning JP Socialnet

Den här användarutbildningen vänder sig till dig som har informationstjänsten JP Socialnet och vill bli ännu bättre på att jobba effektivt i tjänsten samt lära dig vilka möjligheter som finns.

Du kommer lära dig att snabbt och smidigt hitta all relevant information, såsom lagar och regler, expertanalyser och referat, domar och beslut, omvärldsbevakning samt annan juridisk information som du behöver i ditt arbete.

I alla våra tjänster använder vi en avancerad sökmotor. Under utbildningen går vi igenom sökfunktionen och hur du på bästa sätt hittar rätt information snabbt.

Våra användarutbildningar erbjuds via webinar. Vid ett webinar kan du delta oberoende av var du befinner dig, allt du behöver är tillgång till internet, samt en telefon eller ett headset för att kunna lyssna. Här kan du lyssna, se presentationen och ställa frågor via chatten! Du får också ta del av och höra andra deltagares frågor och funderingar.

 

Så tycker våra kunder:

"Användarutbildningen var bra, den väckte mitt intresse för JP Infonet och jag såg att tjänsten skulle kunna vara till stor hjälp i vårt arbete. Nu vet jag vad som finns i JP Socialnet i en helt annan utsträckning än vad jag visste innan utbildningen."

Michaela Lindh
1:e socialsekreterare på Socialförvaltningen i Vimmerby