Användarutbildning JP Arbetsrättsnet

JP Infonets användarutbildningar syftar till att du som användare ska bli ännu bättre på att jobba effektivt i våra tjänster och lära dig mer om vilka möjligheter som finns.

Du kommer lära dig att snabbt och smidigt hitta all relevant information, såsom lagar och regler, expertanalyser och referat, domar och beslut, omvärldsbevakning samt annan juridisk information som du behöver i ditt arbete.

I alla våra tjänster använder vi en avancerad sökmotor. Under utbildningen går vi igenom sökfunktionen och hur du på bästa sätt hittar rätt information snabbt.

Utbildningen vänder sig till dig som är användare av vår nätbaserade informationstjänst JP Arbetsrättsnet. Du arbetar inom offentlig eller privat sektor och har behov av en utbildning eller uppdatering i våra tjänster.

Våra användarutbildningar erbjuds via webinar. Vid ett webinar kan du delta oberoende av var du befinner dig, allt du behöver är tillgång till internet, samt en telefon eller ett headset för att kunna lyssna.Här kan du lyssna, se presentationen och ställa frågor via chatten! Du får också ta del av och höra andra deltagares frågor och funderingar.