Användarutbildningar

För dig som vill lära dig mer om din informationstjänst erbjuder vi kostnadsfria genomgångar i våra tjänster via webinar, där du enkelt kan sitta framför din egen dator och följa med i utbildningen. För att läsa mer och anmäla dig klicka på din tjänst nedan.

Är ni en större grupp som önskar få utbildning genom webinar är ni varmt välkomna att kontakta oss för att boka in en tid just för er!

Vid frågor kontakta oss gärna:

Telefon: 042-495 42 50
E-post: kundtjanst@jpinfonet.se

Kom igång som ny användare

Ny användare? I vår användarutbildning ger vi dig de verktyg som du behöver för att själv navigera dig i våra tjänster.
Läs mer och boka här! 

Sökordsbevakning

Det här webinaret är till för dig som vill lära dig mer om Sökordsbevakningen. Vi går igenom verktyget steg för steg, fördjupar oss i hur du effektivt använder sökmotorn och tipsar som hur du avgränsar din bevakning.
Läs mer och boka här!

Användarutbildning Utredningsverktyg

Lär dig vilka möjligheter som finns med ditt nya utredningsverktyg! Den här användarutbildningen vänder sig till dig som är nyfiken på utredningsverktyget och snabbt vill komma igång med användningen.
Läs mer och boka här!

Användarutbildning JP Arbetsrättsnet


ArbetsrättsnetJP Infonets användarutbildningar syftar till att du som användare ska bli ännu bättre på att jobba effektivt i våra tjänster och lära dig mer om vilka möjligheter som finns.

Läs mer och boka här! 

Användarutbildning JP Förvaltningsnet


Den här användarutbildningen vänder sig till dig som har informationstjänsten JP Förvaltningsnet och vill bli ännu bättre på att jobba effektivt i tjänsten samt lära dig mer om vilka möjligheter som finns.

Läs mer och boka här!

Användarutbildning JP Miljönet


Lär dig att snabbt och smidigt hitta all relevant information, såsom lagar och regler, expertanalyser och referat, domar och beslut, omvärldsbevakning samt annan juridisk information i din tjänst JP Miljönet.

Läs mer och boka här! 

Användarutbildning JP Rättsfallsnet


Detta webinar vänder sig till dig som har webbtjänsten JP Rättsfallsnet och vill bli ännu bättre på att jobba effektivt i tjänsten, samt lära dig vilka möjligheter som finns. 

Läs mer och boka här! 

Användarutbildning JP Samhällsbyggnadsnet


Bli ännu bättre på att jobba effektivt i JP Samhällsbyggnadsnet! Hitta material snabbt och smidigt, använd den kraftfulla sökmotor och lära dig mer om vilka möjligheter som finns.

Läs mer och boka här! 

Användarutbildning JP Sjukvårdsnet


Sjukvårdsjuridik.jpgDen här användarutbildningen vänder sig till dig som har informationstjänsten JP Sjukvårdsnet och vill bli ännu bättre på att jobba effektivt i tjänsten samt lära dig mer om vilka möjligheter som finns.

Läs mer och boka här! 

Användarutbildning JP Skolnet


Den här användarutbildningen vänder sig till dig som har informationstjänsten JP Skolnet och vill bli ännu bättre på att jobba effektivt i tjänsten, samt lära dig mer om vilka möjligheter som finns.

Läs mer och boka här! 

Användarutbildning JP Socialnet


Lär dig att snabbt och smidigt hitta all relevant information i JP Socialnet. Och bli ännu bättre på att jobba effektivt i tjänsten samt lära dig vilka möjligheter som finns.

Läs mer och boka här!