Användarutbildningar

För dig som vill lära dig mer om din informationstjänst erbjuder vi kostnadsfria genomgångar i våra tjänster via webinar, där du enkelt kan sitta framför din egen dator och följa med i utbildningen. För att läsa mer och anmäla dig klicka på din tjänst nedan.

Är ni en större grupp som önskar få utbildning genom webinar är ni varmt välkomna att kontakta oss för att boka in en tid just för er!

Vid frågor kontakta oss gärna:

Telefon: 042-495 42 50
E-post: kundtjanst@jpinfonet.se

Användarutbildning JP Arbetsrättsnet

ArbetsrättsnetJP Infonets användarutbildningar syftar till att du som användare ska bli ännu bättre på att jobba effektivt i våra tjänster och lära dig mer om vilka möjligheter som finns.

Läs mer och boka här!

Användarutbildning JP Förvaltningsnet

Den här användarutbildningen vänder sig till dig som har informationstjänsten JP Förvaltningsnet och vill bli ännu bättre på att jobba effektivt i tjänsten samt lära dig mer om vilka möjligheter som finns.

Läs mer och boka här!

Användarutbildning JP Miljönet

Lär dig att snabbt och smidigt hitta all relevant information, såsom lagar och regler, expertanalyser och referat, domar och beslut, omvärldsbevakning samt annan juridisk information i din tjänst JP Miljönet.

Läs mer och boka här!

Användarutbildning JP Rättsfallsnet

Detta webinar vänder sig till dig som har webbtjänsten JP Rättsfallsnet och vill bli ännu bättre på att jobba effektivt i tjänsten, samt lära dig vilka möjligheter som finns.

Läs mer och boka här!

Användarutbildning JP Samhällsbyggnadsnet

Bli ännu bättre på att jobba effektivt i JP Samhällsbyggnadsnet! Hitta material snabbt och smidigt, använd den kraftfulla sökmotor och lära dig mer om vilka möjligheter som finns.

Läs mer och boka här!

Användarutbildning JP Sjukvårdsnet

Sjukvårdsjuridik.jpgDen här användarutbildningen vänder sig till dig som har informationstjänsten JP Sjukvårdsnet och vill bli ännu bättre på att jobba effektivt i tjänsten samt lära dig mer om vilka möjligheter som finns.

Läs mer och boka här!

Användarutbildning JP Skolnet

Den här användarutbildningen vänder sig till dig som har informationstjänsten JP Skolnet och vill bli ännu bättre på att jobba effektivt i tjänsten, samt lära dig mer om vilka möjligheter som finns.

Läs mer och boka här!

Användarutbildning JP Socialnet

Lär dig att snabbt och smidigt hitta all relevant information i JP Socialnet. Och bli ännu bättre på att jobba effektivt i tjänsten samt lära dig vilka möjligheter som finns.

Läs mer och boka här!

Nya sökfunktioner

Vill du lära dig mer om din webbtjänst sökmotor? I vår användarutbildning ger vi dig alla tips och trix för att effektivt söka fram dokument och filtrera fram det mest relevant innehållet.

Läs mer och boka här!