Behöver du juridiskt stöd eller ett bollplank inom arbetsrätten? Svar på vilket lagrum som ska tillämpas, om din formulering fungerar eller svar på en annan fråga? Eller kanske hjälp i ett mer omfattande ärende? Vi hjälper dig gärna.

Våra arbetsrättsjurister hjälper er med allt från att göra större rättsutredningar och utforma dokument, såsom anställningsavtal eller förhandlingsuppgörelser, till att svara på enklare frågor. Det kan till exempel vara frågor om möjligheter kring att avsluta en tidsbegränsad anställning i förtid, vad som är viktigt att tänka på när du skriver en konkurrensklausul eller om en chef kan kräva att få se en arbetstagares samtliga mejl.

Vi har lång erfarenhet av att hjälpa både kommuner, myndigheter och privata aktörer. Och finns tillgängliga via telefon, mejl, videokonferens eller som stöd på plats hos er och vid förhandlingar.

Vi kan erbjuda flera olika upplägg för juridisk rådgivning

Rådgivningsabonnemang – När ni har behov av kontinuerlig juridisk rådgivning inom ett rättsområde, är ett rådgivningsabonnemang att rekommendera. Ni får förtur till våra rådgivares tjänster, en kvart som lägsta debitering och därefter debiterar vi per påbörjad kvart. Ett rådgivningsabonnemang innebär att du och dina kollegor via mejl eller telefon kan få rådgivning snabbt, utan någon övrig administration.

Rådgivningsabonnemang Flex – Detta är helt enkelt ett rådgivningsabonnemang för er som behöver rådgivning inom flera rättsområden, som till exempel inom både arbetsrätt och dataskydd. Det här upplägget passar också bra om ni saknar en förvaltnings- eller kommunjurist eller behöver stärka upp organisationen med sådan kompetens. Villkoren är i övrigt detsamma som för rådgivningsabonnemang omfattande ett rättsområde.

Klippkort – En annan smidig lösning är att teckna ett klippkortsavtal där ni köper tio eller fler timmar i förväg. Lägsta debitering är en halvtimme, därefter debiterar vi per påbörjad halvtimme. Klippkort kan köpas inom valfritt område.

Enstaka uppdrag – Passar ingen av ovanstående lösningar, bistår vi er så klart gärna ändå. En accept på våra allmänna villkor och en faktureringsadress är allt vi behöver, därefter gör vi en uppskattning av uppdragets omfattning, och påbörjar sedan arbetet efter godkännande från er. Lägsta debitering är en halvtimme, därefter debiterar vi per påbörjad halvtimme.

Välkommen att kontakta oss så berättar vi gärna mer om hur vi kan hjälpa just er!

Kompetensutveckling och Fråga juristen

Är ni flera som är i behov av kompetensutveckling? Eller saknar ni ett juridiskt bollplank? Vi både skräddarsyr kurser helt efter era önskemål och ger juridisk rådgivning direkt via mejl.