Vill du jobba med webbutveckling i ett växande företag?

Till vår teknikutvecklingsgrupp i Stockholm söker vi nu en erfaren webbutvecklare med fokus på frontend som vill jobba med att utveckla våra tjänster. Som vår frontendutvecklare kommer du bli en viktig del av gruppen och driva vår gränssnittsutveckling. Vi jobbar i en .NET och Episerver miljö.

Vi söker dig som

  • vill jobba med gränssnittsutveckling
  • har eftergymnasial utbildning inom IT, data, programmering eller systemutveckling
  • har erfarenhet av frontendutveckling med HTML, CSS och JavaScript
  • har kunskap om andra webbstandarder från W3C och WHATWG
  • har kunskap om tillgänglighet, prestanda och webbläsarkompatibilitet
  • är intresserad av ett agilt arbetssätt.

Som person är du initiativrik, drivande och en bra lagspelare. Du är intresserad av att jobba kvalitetsmedvetet och vara drivande i förbättringsarbetet. Eftersom du kommer ha många kontakter både internt och externt är det viktigt att du har god samarbetsförmåga. Det är positivt om du är intresserad av UX och interaktion.

Vi erbjuder dig ett spännande jobb med stora möjligheter att själv påverka ditt arbete. Du kommer att få möjlighet att hålla dig uppdaterad inom ditt område genom utbildning, konferenser och seminarium. Vi sitter i fina lokaler i Gamla Stan.

Om JP Infonet


JP Infonet är ett svenskägt informations- och kunskapsföretag som har funnits sedan 1999 och är idag den största leverantören av juridisk information till landets kommuner och landsting. Vi har många användare framförallt inom den offentliga sektorn, företag och advokatbyråer. Vi presenterar all vår information på nätet. Det gör det möjligt för oss att få den anpassning och den täckning som vi vet att våra kunder vill ha. Det gör det också möjligt för oss att alltid vara aktuella. Ändringar i lagar och förordningar uppdateras omedelbart, nyheter presenteras varje arbetsdag.