I alla våra informationstjänster ligger vi i framkant när det gäller att informera om den juridiska utvecklingen med omvärldsbevakning, analyser, kommentarer m.m. Våra cirka 15 redaktörer förser 10000 – tals användare med information varje dag. Våra cirka 200 experter bidrar med djupa analyser och kommentarer. Din uppgift blir att garantera att vi lyckas med denna uppgift.

Nu gör vi en satsning på vår redaktion och söker därför en ny chef till vår redaktion med jurister i Stockholm.

Om tjänsten

Vi söker nu en redaktionschef som har känslan och förståelsen för att skapa innehåll som våra målgrupper behöver. Du skall leda, utveckla och inspirera en grupp jurister att uppnå resultat. Du skapar relevant innehåll som vänder sig till de olika målgrupperna inom kommuner, myndigheter, domstolar, landsting, organisationer och privata företag. Tjänsten kräver erfarenhet av ledarskap och bred juridisk kunskap inklusive kontinuerlig omvärldsbevakning.

Vem är du?

Vi söker dig som har en juristexamen. Du har flera års erfarenhet av kvalificerat affärsjuridiskt arbete inklusive lika lång chefserfarenhet från annat bolag. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med agilt ledarskap.

Som person är du social, ambitiös, lösningsorienterad och du har ett starkt engagemang för att utveckla och driva det redaktionella arbetet. Vidare är du ansvarsfull, gillar att arbeta målstyrt och du drivs av att utvecklas samt utveckla medarbetarna i gruppen. Du har erfarenhet av att arbeta målinriktat mot ett uppsatt resultat och du är kreativ och lösningsorienterad. Du samarbetar lätt med andra och är en bra kommunikatör både verbalt och i skrift.

Du erbjuds

Du erbjuds en spännande och ständigt utvecklande roll och blir en viktig del av ett företag som är idérikt, snabbfotat och har ett bra samarbetsklimat.

Om företaget

JP Infonet är ett svenskägt informations- och kunskapsföretag. Med hjälp av digitala lösningar och djup kompetens, inom såväl informationshantering som juridik, erbjuder vi tjänster som är ett värdefullt stöd för personer som berörs av juridik i sin yrkesroll. Vi förser våra användare med den information de behöver oavsett om det rör sig om webbaserade informationstjänster, utbildning, webbkurser eller rådgivning.

Välkommen med din ansökan!