Är du driven och kreativ och vill vara med att utveckla vår juridiska utbildningsverksamhet mot juristmarknaden?

Din roll

I din roll som projektledare för våra kurser som riktar sig mot juristmarknaden ansvarar du för att fylla vår kurs- och konferenskalender med intressant och relevant innehåll. Genom att ha örat mot rälsen, håller du koll på vilket innehåll våra kunder vill ha, och du ser till att vi alltid ligger i framkant.

Du trivs att jobba i team och tidvis i högt tempo. För dig är det självklart att sätta kunden i centrum, liksom att bygga nya och underhålla befintliga relationer med föreläsare och experter. Du känner dig lika bekväm med att projektleda utbildningar i digital som i fysisk form.

Arbetsuppgifter

Du kommer att projektleda kurser och konferenser från A till Ö inom dina ansvarsområden. Det innebär, dels att förvalta och utveckla befintliga kurser, men också att ta fram nya koncept och upplägg utifrån vad marknaden vill ha. Att nätverka och hitta nya duktiga föreläsare ingår också i jobbet liksom att förhandla arvoden och övriga villkor för föreläsarna. Du är med både under våra digitala och fysiska kurser, ibland som presentatör, ibland som moderator. Omvärldsbevakning av dina rättsområden är ett måste såklart. Uppföljning är en viktig del för att kunna planera för framtida kurser.

Vem är du?

Du är en god kommunikatör i både tal och skrift, har ett genuint intresse för att bidra till människors kompensutveckling, och det du inte redan kan, vill du lära dig mer av. Du drivs av att vara relevant och nyskapande både vad gäller kursernas innehåll och format, du intresserar dig för kommunikationen ut till marknaden, och har ett kreativt sinne. Du tar dig an stora som små uppgifter med samma engagemang.

Din bakgrund

Eftersom vi jobbar med juridik är många hos oss jurister, men det viktigaste för det här jobbet är att du på något sätt skaffat dig koll på utbildningsbranschen riktad mot jurister. Du kanske jobbar med kurser och konferenser hos en utbildningsleverantör, kompetensutvecklingsansvarig på en advokatbyrå eller annat företag, du kanske är kanske är jurist,  journalist eller utbildad inom medie- eller marknadskommunikation. Men vi är helt säkra på att du förstår juristmarknaden och gärna har ett utvecklat nätverk inom branschen. Du kan både starta och slutföra projekt i form av utbildningar och konferenser, förvalta den kursverksamhet vi redan har och sköta en del administration. Vi finns i Gamla stan, var finns du? Välkommen med din ansökan! 

Om oss

JP Infonet är ett av landets ledande informationsföretag. Vi tillhandahåller ett stort antal juridiska tjänster för både offentlig sektor och näringsliv. JP Infonet startade verksamheten 1999 och vi har vuxit kraftigt sedan dess. Idag har företaget kontor i Gamla Stan i Stockholm, Helsingborg och Karlstad. Tillsammans är vi ca 85 anställda varav hälften jurister.

Vi växer och våra möjligheter att tillgängliggöra juridiken på helt nya sätt via marknadsledande digitala lösningar och juridisk kompetens har aldrig varit större. Våra tjänster gör skillnad för våra användare och bidrar via snabb tillgång till information och vägledning till att skapa förutsättningar för rättssäkert beslutsfattande.

Vi har kollektivavtal och tillämpar individuell lönesättning. Vi satsar på långsiktighet och erbjuder stor möjlighet till personlig och professionell utveckling.