Vill du vara med och utveckla framtidens webbkurser? Då är du kanske den vi söker.

Din roll

I din roll som webbkursredaktör kommer du att jobba i vårt team med medieproducenter, där du kommer att jobba med hela produktionskedjan av webbkurser. I våra webbkurser förklarar vi juridik på ett pedagogiskt och kreativt sätt för personer som inte är jurister, men som måste förhålla sig till juridiken i sin vardag. Vi är kreativa, flexibla och jobbar hela tiden mot att göra kurserna lättillgängliga, smarta och snygga. Ett utmanande uppdrag med spännande utvecklingspotential.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av att:

  • Arbeta med texter
  • Skriva och bearbeta manus i varierande längd och för olika kunskapsnivåer
  • Värdera och sålla i manus
  • Översätta ”juridiska” till alldagligt skriv- och talspråk
  • Hitta på och rita scenarier till juridiska övningar
  • Ha kontakt med manusförfattare, samt se till att deadline hålls

Vem är du?

Du är en driven, kreativ och självständig person som är en skicklig redaktör och språkbehandlare. Du kan skriva och bearbeta juridiska texter. Du har känsla för media och underhållning, vad lockar användaren/kunden? Vad får henne att vilja se webbkurs? Att fortsätta titta?  Du är nyfiken och gillar att vara framåtblickande och se hur produktioner kan utvecklas längre fram. Tänker pedagogiskt, användarvänligt, nyhets- och trendfokuserat. Det är viktigt att du kan vara både spontan och flexibel och samtidigt hålla deadlines.

Din bakgrund

Du har en högskoleutbildning inom till exempel media, journalistik eller juridik, och några års erfarenhet av arbete som redaktör / skribent och/ eller inom mediaproduktion som innebär att du har en god vana att arbeta med texter. Det krävs också att du har mycket goda kunskaper i det svenska språket. Projektledning meriterande.

Om oss

JP Infonet är ett familjeföretag och idag ett av Sveriges ledande informationsföretag inom juridik. Vi tillhandahåller ett stort antal juridiska tjänster för offentlig och privat sektor. Verksamheten startade 1999 och har vuxit kraftigt sedan dess. Idag har företaget ca 85 anställda varav majoriteten är jurister fördelade på kontor i Gamla stan i Stockholm, i centrala Helsingborg och i Karlstad.

JP Mediaproduktion ansvarar dels för våra digitala livesändningar som vi genomför i egen studio och i egna utbildningslokaler, dels för produktion av webbkurser/e-learning. Produktionen sköts ”inhouse” från manus till färdig produkt. Vi servar även övriga bolaget med bland annat webbsända utbildningar och konferenser. Utöver det är avdelningen ett stöd för olika digitala marknadsaktiviteter.

Vi har kollektivavtal och tillämpar individuell lönesättning. Vi satsar på långsiktighet och erbjuder stor möjlighet till personlig och professionell utveckling.

Välkommen med din ansökan!