JP Infonet AB är en av landets största förmedlare av juridisk information. Vi erbjuder ett stort antal juridiska informationstjänster för både offentlig sektor och näringsliv. JP Infonet startade verksamheten 1999 och vi har vuxit kraftigt sedan dess. I dag finns företaget i Gamla stan i Stockholm, i Karlstad och i centrala Helsingborg. Tillsammans är vi cirka 90 anställda varav nästan hälften är jurister.

Om jobbet

Nu söker vi en jurist med kunskaper om upphandlingsrätt till vår juridiska redaktion. Vill du analysera och informera om juridik? Är du duktig på att hitta det viktiga i ett stort informationsflöde? Då kan du vara den vi söker. Du behöver ha kunskaper i – eller ett stort intresse för – upphandlingsfrågor. För att passa in i rollen som jurist och redaktör hos oss behöver du också vara:

  • en mycket duktig skribent
  • noggrann och mån om en hög kvalitet
  • utåtriktad och positiv
  • självgående och ansvarstagande.

En tung merit är förstås om du tidigare har arbetat med upphandlingsrätt eller fördjupat dig i ämnet under dina studier.

Hos oss får du arbeta i ett dynamiskt företag med starkt fokus på våra användares behov av juridisk information. Vi gör juridiken tillgänglig för kvalificerade yrkesverksamma i bland annat kommuner, domstolar och andra myndigheter.

Du ingår i vår redaktion med ämnesinriktade jurister. Din uppgift är att noggrant bevaka utvecklingen inom upphandlingsrätten och informera våra användare om hur händelseutvecklingen påverkar dem. Du svarar på upphandlingsrättsliga frågor från våra kunder. Du samarbetar också med våra externa författare.

Kvalifikationer


Arbetslivserfarenhet

Skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt eftersom vi strävar efter att tillsätta tjänsten snabbt. Tjänsten är ett vikariat.

Vi har kollektivavtal och tillämpar individuell lönesättning.

Välkommen med din ansökan!