Nu söker vi en jurist med kunskaper om plan- och bygglagen och fastighetsrätten till vår juridiska redaktion. Vill du analysera och informera om juridik? Är du duktig på att hitta det viktiga i ett stort informationsflöde? Då kan du vara den vi söker. Som redaktör behöver du vara en mycket duktig skribent, noggrann och kvalitetsmedveten. Du bör ha känsla för att sätta kundens frågor och behov i fokus.

Hos oss får du arbeta i ett dynamiskt företag med starkt fokus på våra användares behov av juridisk information. Du ingår i vår redaktion med ämnesinriktade jurister. Som juridisk redaktör kommer du att följa utvecklingen inom plan och bygg samt fastighetsrätten i stort och informera våra användare om hur händelseutvecklingen påverkar dem. Du samarbetar också med våra namnkunniga externa författare.

JP Infonet AB är en av landets största förmedlare av juridisk information. Vi förklarar och gör juridiken tillgänglig för kvalificerade yrkesverksamma i bland annat kommuner, domstolar och andra myndigheter. Vi erbjuder ett stort antal juridiska informationstjänster, utbildningar och webbkurser samt juridisk rådgivning. JP Infonet startade verksamheten 1999 och vi har vuxit kraftigt sedan dess. Idag finns företaget i Gamla stan i Stockholm, i Karlstad och i centrala Helsingborg. Tillsammans är vi cirka 90 anställda, varav många är är jurister.

Vi behandlar ansökningarna löpande.

Kvalifikationer


Arbetslivserfarenhet
Meriterande

  • Fastighetsjurist – 2–4 års erfarenhet

Utbildning
Krav

  • Eftergymnasial utbildning två år eller längre inom Juridik och rättsvetenskap

Kompetenser
Krav

  • Juristexamen

Meriterande

  • Fastighetsrätt
  • Plan- och bygglagen, PBL

Välkommen med din ansökan!