Vill du jobba med systemutveckling i ett växande företag? Vi söker nu en systemutvecklare som vill jobba med den senaste tekniken och vill tillgängliggöra juridiken för yrkesverksamma i Sverige.

Till vår utvecklingsgrupp i Stockholm söker vi nu en erfaren systemutvecklare som vill jobba med att utveckla vårt erbjudande. Du kommer att bli en viktig del av utvecklingsgruppen.

Vi söker dig som

  • vill jobba med systemutveckling och frontendutveckling
  • har erfarenhet och är bra på frontendutveckling
  • vill jobba med den senaste versionen av Episerver
  • har erfarenhet av C#, ASP.NET programmering, HTML5, CSS3
  • har minst 3 års erfarenhet av systemutveckling
  • är intresserad av ett agilt arbetssätt
  • har kunskaper om SQL Server databaser och Episerver 9 eller senare.

Som person är du initiativrik, drivande och en bra lagspelare. Du är intresserad av att jobba kvalitetsmedvetet och vara drivande i förbättringsarbetet. Eftersom du kommer ha många kontakter både internt och externt är det viktigt att du har god samarbetsförmåga.

Vi erbjuder dig ett spännande jobb med stora möjligheter att själv påverka ditt arbete. Du kommer att få möjlighet att hålla dig uppdaterad inom ditt område genom utbildning, certifiering, konferenser och seminarium. Vi sitter i fina lokaler i Gamla Stan.

Vilka är vi


JP
 Infonet är ett av landets ledande informationsföretag och har funnits sedan 1999. Vi tillhandahåller ett stort antal juridiska tjänster för både offentlig sektor och näringsliv. I dag har vi kontor i Stockholm, Helsingborg och Karlstad.

Våra tjänster gör skillnad för våra användare och bidrar via snabb tillgång till information och vägledning till att skapa förutsättningar för rättssäkert beslutsfattande. Vi presenterar all vår information på nätet. Det gör det möjligt för oss att få den anpassning och den täckning som vi vet att våra kunder vill ha. Det gör det också möjligt för oss att alltid vara aktuella. 

Vi har kollektivavtal och tillämpar individuell lönesättning. Vi satsar på långsiktighet och erbjuder stor möjlighet till personlig och professionell utveckling.

Välkommen med din ansökan!