JP Infonet på VQ Forum

Den 8 oktober anordnas VQ Knowledge and Strategy Forum på Grand Hôtel i Stockholm. JP Infonet sponsrar konferensen och kommer även att ställa ut. VQ Forum, som anordnas för femte året i rad, behandlar frågor om ledarskap, strategi, innovation och teknologi på den juridiska marknaden.

I år fokuserar programmet huvudsakligen på produktivitet, prissättning, vinstökning, strategier för rättsprocesser, förhållandet mellan klient och byrå samt hur utvecklingen av in-house-jurister förändrar dynamiken på den juridiska marknaden.

- VQ är ett utmärkt forum för oss att träffa jurister med intresse för innovation. Här kan vi visa våra senaste informationstjänster och skräddarsydda lösningar som exempelvis Swedish Arbitration Portal, säger Kim Lundgren, utvecklingschef på JP Infonet.

På VQ Forum kommer vi bland annat presentera JP Rättsfallsnet - ett arbetsverktyg, en nyhetstjänst och en databas med över en miljon domar. Samtliga domar är teckentolkade, indexerade, sorterade och fullt sökbara med Googles sökmotor som ger en korrekt och relevant träffbild. JP Rättsfallsnet är ett exempel på hur JP Infonets tjänster hjälper jurister att lägga värdefull tid på att bearbeta informationen istället för att leta fram den.

- Vi ser framför oss en utveckling där ett allt större inslag i juristernas vardag kommer att utgöras av informationshantering. På JP Infonet utvecklar vi tjänster som hjälper jurister med just detta. Tjänster som bidrar till att jurister kan leverera ett större mervärde till kunder och klienter. Förmågan att tillgodogöra sig den snabba utvecklingen kommer att avgöra hur framgångsrik man blir på en allt rörligare marknad för juridiska tjänster, säger Kim Lundgren.


Läs mer om VQ Forum här